Νομοθεσία για διακρίσεις με βαση την ηλικία.

του Μαύρου

Δηλαδή αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης, αλλά αντρέπουνται να το πουν. Πρέπει να παρουσιαστεί σαν θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο εβδομηντάχρονος έσιει το δικαίωμαν να δουλεύκει χωρίς να τον περιπαίζουν οι «μιτσιοί». Αλλά όι το δικαίωμαν να σταματήσει να δουλεύκει τζιαι να έσιει μιαν εγγυημένην αξιοπρέπεια. Επαττήσαν τα ταμεία, σαν εφύλαες ρε κουμπάρε, σαν επενδύσεις τα λεφτά σου, ννάμπου σημαίνει εσύ θέλεις απλώς μιαν σύνταξη, αν είσαι αριστερός κάμνουμεν τζιαι ηθικές επενδύσεις. Άμπα τζιαι έρτουν οι Ανατολικοευρωπαίοι τζιαι πκιαουν τες δουλιές που εν κάμνουμε τζιαι μπεί καμιά λίρα μες τα ταμεία.

-Μα εμέναν αρέσκει μου η δουλειά μου, τζιαι ως που είμαι καλά θέλω να δουλεύκω.

Οκέι ρε κουμπάρε, εσέναν αρέσκει σου τζιόλας να δουλεύκεις δέκα ώρες την μιαν ημέραν τζιαι τρεις την άλλη, πκιός σου είπεν ότι ο αρκάτης σώννει να δουλεύκει στα 65 του, ή ότι αρέσκει του η δουλειά του…

-Μα έν έσιει αρκάτες πκιον, είμαστεν ούλλοι διανοητικά εργαζόμενοι.

Εχτός που την καθαρίστρια, το σαντουιτσιή (άκυρο, τούτος εν αυτοεργοδοτούμενος άρα enterpreneur), τον πολωνό που ήρτεν να τσιεκκάρει τη γραμμήν του τηλεφώνου (αλλά τούτος εν για να βάλλει στα ταμεία, όι να φκάλλει που τα ταμεία).

Η τάση εν καθαρή: η νομοθεσία βασίζεται πας τον εργαζόμενο που κάμνει διανοητική δουλιά, δημιουργική, θέλει ελευθερία στο πως τζιαι πότε δουλεύκει ή εν δουλεύκει τζιαι έσιει αρκετή δύναμη ώστε να διαπραγματευτεί μόνος του με τον μάστρον του. Μετά η ίδια νομοθεσία εφαρμόζεται πας τον αρκάτη για τον οποίο οι κανόνες, η γραφειοκρατία τζιαι η συλλογική διαπραγμάτευση ήταν απαραίτητα για να δουλεύκει με μιαν άλφα αξιοπρέπεια τζιαι όι σαν σκλάβος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: